BREADPOINT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij BreadPoint. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2024 om 16:01 1,5u wachten op een smoske
1 mrt 2024 om 13:15 Veel te lang moeten wachten op de levering.
8 jan 2024 om 13:34 Beste broodjes van stad! brood is heel krokant en lekker en is heerlijk!
13 dec 2023 om 17:36 Ik had een kleine bestelling en dan nog een smoothie vergeten van 6eu en duurde het ook nog eens lang. Voor de rest lekker vers brood. Maar niet nog eens wegens lang wachten en zo een duur drankje vergeten.
29 nov 2023 om 17:24 Ik heb alles al gezegd over Breadpoint.. Check gewoon de sterren die ik geef ;)
13 nov 2023 om 13:25 Bedankt voor de gratis portie calamari’s mannen!! En uw ja weeral lekker te goed
10 okt 2023 om 18:48 Knapperig en warm broodje zoals altijd top top top zoals Ergun Top
22 sep 2023 om 16:16 Ze stellen mij nooit teleur
15 sep 2023 om 14:50 Broodje omelet besteld na 25 minuten aangekomen en mijn omelet was nog steeds warm TOP KWALITEIT !
11 aug 2023 om 16:54 Ik wil graag slechte commentaar en kritiek geven maar ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik dat zou doen.. Knapperige verse stokbrood, verse groentjes, heerlijke beleg.. kortom een top zaak echt waar!!
6 jul 2023 om 14:12 Top top top echt waar, heerlijke belegde broodjes en eerlijke prijzen. Ik ken de mensen niet persoonlijk achter deze zaak maar het moet gezegd worden dat het team achter Breadpoint echt wel weten hoe ze superlekkere broodjes moeten maken!
17 mei 2023 om 13:32 zonder saus gevraagd, met mayo geleverd. Met uitjes gevraagd, zonder geleverd.