BREADPOINT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 82 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij BreadPoint. Meer weten? Ontdek meer

22 aug 2022 om 14:35 Blij dat ons vast adress weer terug is uit vakantie! Altijd lekkere broodjes en smoothie's!! Ik stel altijd een levertijd in (bv: leveren rond 12.30u en is steeds op tijd). Aanrader!!
25 mei 2022 om 14:57 Wit brood gekregen ipv bruin brood.
2 feb 2022 om 18:26 Broodjes niet echt lekker en redelijk prijzig voor wat je krijgt Wel snelle levering
5 mei 2021 om 17:53 Good sandwiches, was worth the wait. Takeway website was the only negative
24 mrt 2021 om 14:12 Hele lekkere broodjes. Alleen moest Breadpoint lang wachten op hun bezorgers. Ik heb hier nog reacties gezien. Het heeft een dik uur geduurd voordat de bezorger mijn eten is gaan halen en dan was hij hier op 3 minuten (omdat het niet zo ver is).
8 mrt 2021 om 11:05 Broodjes waren heerlijk ! Echt een aanrader en top mensen met een goed service
4 mrt 2021 om 13:41 Gemiddelde bezorgtijden was 30 min. Werkelijke bezorgtijd meer dan 90 min.
21 feb 2021 om 12:11 De broodjes waren lekker alleen het broodje met kip-curry daar hoef ik geen kernijneneten bij zoals salaad, tomaten en eieren . Je proefde amper de kip-curry . En de leverancier was 40 tot 45 min. TE LAAT . Nu 10 min tot daar aan toe maar dit was er over
4 feb 2021 om 20:55 Deze broodjeszaak is next level!! Heerlijke krokante broodjes met gegrilde groentjes en met lekkere omeletjes! Zeker een aanrader!!
29 jan 2021 om 20:26 Superlekker!